Tietosuojakäytäntö

HENKILÖTIEDOT JA EVÄSTEET

Weland OY noudattaa GDPR-asetusta ja tietosuojalakia. Meille on tärkeää, että voit luottaa siihen, että käsittelemme henkilötietojasi oikein. Kerromme siksi avoimesti miten keräämme, käsittelemme ja jaamme tallentamiamme tietoja.

Mitä tietoja käsitellään?

Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme täyttää sopimuksemme ja velvoitteemme sinua kohtaan. Henkilötietoja ovat mm. nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Tallennamme ne erilaisiin tietojärjestelmiin, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita ja palveluja, jotka ostat meiltä. Lisäksi tietoja käytetään sinulle henkilökohtaisesti räätälöityjen tarjousten luomiseen. Käsittely perustuu sopimukseen ja asiakassuhteeseen, joka syntyy, kun tilaat meiltä jotain.
Sinulle asiakkaana lähetetty markkinointi perustuu joko nimenomaiseen suostumukseesi tai suorittamaamme intressiharkintaan. Jos käsittely perustuu suostumukseesi, voit koska tahansa ja ilman selitystä peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä.

Mistä tiedot tulevat?

Tavallisesti tiedot tulevat suoraan sinulta ja kerätään siinä yhteydessä, kun rekisteröidyt asiakkaaksi. Saamme tiettyjä tietoja silloin, kun sinulle tehdään tavanomainen luottotarkistus.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Uuden lain myötä sinulla on asiakkaana eräitä oikeuksia. Sinulla on mm. oikeus tilata meiltä rekisteriote henkilötiedoistasi, esim. nimi ja yhteystiedot. Sinulla on myös oikeus korjata virheelliset tiedot ja pyytää tietojen poistoa asiakassuhteen päätyttyä. Emme kuitenkaan voi poistaa tietoja, jotka muodostavat julkisia asiakirjoja tai kun tietojen säilyttämiselle lakisääteinen syy, kuten kirjanpitolaki.
Jos haluat valittaa henkilötietojen käsittelystä, voit tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetulle.

Evästeet

Weland.fi käyttää evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi. Eväste voi olla istuntoeväste tai pidemmäksi ajaksi tallennettava pysyvä eväste. Istuntokohtaiset evästeet katoavat, kun selain suljetaan. Pysyvät evästeet tallennetaan, jotta kävijä voisi käyttää sivustoamme suunnitellun mukaisesti. Esim. kielen valinta tai muut mieltymykset voidaan tallennetaan seuraavan käynnin helpottamiseksi.
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja sivuston toiminnan sovittamiseen. Evästeillä kerättävät tiedot eivät sisällä mitään henkilötietoja, vaan niitä käytetään kävijän toimintamallien määrittämiseen. IP-osoitettasi ei tallenneta sivuston käyttöön liittyvään tietokantaan, joten tietoja ei voida koskaan yhdistää sinuun.

Liikenne ja tilastot

Weland.fi käyttää evästeitä käyttäjämäärien ja liikenteen raportointiin. Käytämme Google Analyticsin ns. kolmannen osapuolen evästeitä sivuston käyttötilastojen keräämiseen. Kerättävät ja selaimeesi tallennettavat tiedot ovat anonyymejä ja näemme niiden avulla kuin monta kävijää sivustolla on, mistä he tulevat ja millä sivuilla he vierailevat. Kävijöiden tulosivustojen/linkkien tietoja säilytetään enintään kuusi kuukautta. Lisätietoa Google Analyticsin tietosuojakäytännöstä on osoitteessa: www.support.google.com

Immateriaalioikeudet

Kaikki kotisivujemme materiaali ml. tekstit, kuvat, tuotemerkit, design ja graafiset profiilit kuuluvat yhtiölle tai yhteistyökumppaneillemme. Kaikki käyttö kotisivujen käyttöä ja käyttäjän tekemää kopiointia lukuun ottamatta edellyttää yhtiön kirjallisen hyväksynnän. Kaikki näiden ehtojen vastainen käyttö voi johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin.

Vastuu

Yritys ei vastaa kotisivujen tai niiden sisällön laadusta, toimivuudesta tai käytettävyydestä. Jos sivuillamme on linkki kolmannen osapuolen sivustoon, emme vastaa kohdesivuston aineistosta tai sisällöstä.

Sovellettava laki

Tähän sopimukseen ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia poislukien sen lainvalintaa koskevat säännökset. Sopimusta koskevien mahdollisten riitaisuuksien oikeuspaikka on Satakunnan käräjäoikeus.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos sinulla on henkilötietojen käsittelyämme koskevia kysymyksiä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@weland.fi